Virtuele tour van uw bedrijf: 360°

360° fotografie

Met een virtuele tour kan men uw bedrijf ontdekken, onderzoeken en ervaren.


U kunt bij Bon Vivant In-site terecht voor 360° foto's van uw bedrijf. Deze foto's kunt u gebruiken voor promotie: bijvoorbeeld op uw website, op Google en/of op sociale media. Zo kan men u opzoeken en 'rondkijken' in uw bedrijf; een virtuele tour. 

Via Google zijn wij gekenmerkt als Google Trusted. Wij zijn hiermee gecertificeerd door Google om 360º foto's te maken en plaatsen voor Google Streetview. Met deze licentie kunnen wij goede kwaliteit foto's maken voor ondernemers, die graag een virtuele tour van hun bedrijf willen promoten.

Hoe gaat het in zijn werk?

Wij komen langs op locatie op een afgesproken moment. Zo kunt u ervoor zorgen dat alles opgeruimd, schoongemaakt en bijgevuld is. Vaak is dit een moment vroeg in de ochtend, maar dat is net wat uw wens hierin is. Dan maken wij door middel van 360º graden fotografie de benodigde foto's van uw bedrijf. 

De foto's koppelen wij aan Google Streetview en plaatsen wij eventueel op uw site wanneer u dat wenst. Zo bent u beter vindbaar via Google en kan men uw bedrijf zien middels een virtuele rondleiding. Hiermee vergroot u uw vindbaarheid en zichtbaarheid van uw bedrijf.

Neem vrijblijvend contact op met Bon Vivant In-site voor een 360º fotoshoot van uw bedrijf!

Voorbeelden

Natuurlijk kunt u ook een aantal voorbeelden bekijken van foto's die wij al eerder gemaakt hebben.
Klik hier om enkele voorbeelden te bekijken >>